Mr. Six Marketing Strategy (NIMA-C / SMP gediplomeerd) maakt het MKB toekomstbestendig en kan je begeleiden in een duurzaam strategisch verandertraject tot ééndaagse canvas sessies of operationele (online en inbound) marketing activiteiten. Ontdek hieronder wat bij je behoefte past.


Strategisch verandertraject

 

"Ik ben betrokken bij een bedrijf wat echt dient te veranderen en heb behoefte aan een intensief strategisch verandertraject en een nieuw lange termijn plan."

 

Business Model Canvas

 

"Ik heb behoefte aan een ééndaagse analyse van mijn verdienmodel of wil hier iets aan veranderen."

"Ik ben op zoek naar een gastspreker of docent over het onderwerp business model canvas."

 

Waarde Propositie Canvas

 

"Ik ben bekend en in het bezit van een goed business model canvas en wil graag de volgende stap maken met mijn klanten. Ik wil mijn doelgroep en bijhorende behoeften en pijnpunten in kaart brengen."

 

Marketing a.i.

 

"Ik zoek tijdelijk een marketeer of iemand die de huidige marketing manager helpt ondersteunen. Iemand die het MKB snapt en die direct handjes uit de mouwen tovert en verantwoordelijkheid pakt op met betrekking tot onze (online) marketing activiteiten. Een marketeer die op meetbare wijze nieuwe leads kan genereren."

 

Concept ontwikkeling

 

"Ik heb een briljant plan of concept voor ogen, maar ik ben veel te druk of ik weet niet waar ik moet beginnen."

 

Coaching

 

"Ik kan voor mezelf en mijn bedrijf een goede pragmatische businesscoach gebruiken. Niet te zweverig, maar iemand die in slechts een paar ontmoetingen mij concreet verder brengt."

 

Herken je één of meerdere behoeftes zoals hierboven beschreven? Dan kan het wel eens heel nuttig zijn om een oriënterend gesprek te voeren. Maar met wie doe je dat...?